Bir kez daha Hello World

B

Megabaytlarca eski gönderiyi, görseli, yorumu bir kenara bırakarak tam tabiriyle yeni bir başlangıç yapmanın en doğrusu olacağına kanaat getirmemin ardından; tasarım ve benzeri konularda da o kadar kaygılanmayacağım konusunda kendime söz vererek; uguraydogdu.com üzerinden doğrudan yayına girmiş bulunuyorum.

Bu hızlı girişin ardından bir iki günlük çalışmayla, sorunsuz şekilde eski yazılardan da ilgi çekebileceğini düşündüğüm bazılarını alırken; zamanında haber/kaynak değeri taşısa da aradan geçen zamanda değişen çağa ayak uyduramayacaklarını düşünerek bilgisayar, teknoloji alanlarındaki yazıları/haberleri aktarmamanın daha doğru olacağına kanaat getirdim.

Bundan sonra aynı aksilikleri tekrar yaşamamayı ve olabildiğince içerik üretebilmeyi dileyerek aklımdakilerden kısaca bahsedecek; sonra da yorumları sizlere bırakacağım.

Eskiyle kıyaslayacak olursak, kategorizasyonu daha anlaşılır ve ilgil alanlarına göre gezilebilir/okunabilir şekilde tutmaya özen gösterdim. Ilk olarak aklıma tamamiyle sektörel, bilgi verici ve kaynak olabilecek yazılar/makaleler yayınlamak gelse de; yazmak istediğim kişisel konulara değinmenin ve fikirlerimi paylaşmanın da; merak eden ve benim hakkımda bilgi sahibi olmak isteyen kişiler adına önem arz edebileceğini yakın çevremle yapmaya çalıştığım uzun fikir alışverişleri sonrasında kabul ettim.

Kısacası, eski yoğunlukta olmasa da okuduklarımı, düşündüklerimi veya fikirlerimi paylaşarak her zaman birer altın değerinde olan yorumları da değerlendirerek bir şeyler anlatmak/öğrenmek ve geliştirmek niyetindeyim.

Diğer günlük paylaşımlar, ugur.me üzerinden devam…

Haydi hayrola.

 

Yorum Ekle

Kategoriler